Scurtă analiză a prețului cu burete de titan și creșterea prețurilor materialelor din titan în 2019

Pe 6 mai, Jinda, Zunyi Titanium, Shuangrui Wanji, Panzhihua Titan Sponge, BaoTi Huashen și alte mari întreprinderi interne de bureți din titan au fost la unison: prețul buretelor din titan a fost crescut cu 2.000 de yuani / tonă, nivelul zero și respectiv nivelul unu este de 71.000 yuan / tonă și 70.000 de yuani / tonă. Apoi, pe 20 mai, Baoji Titanium a anunțat că prețul materialelor din titan a fost crescut cu 10%. Ulterior, prețul tetraclorurii de titan din nord și sud a crescut în același timp, iar prețul tetraclorurii de titan al Zhongxing Electronics a ajuns la 8.500 de yuani / tonă. De asemenea, a crescut prețul zgurii și a rutilelor cu titan ridicat. Apoi, prețul buretelor din titan Shuangrui Wanji a fost crescut cu 3.000 RMB / tonă. Prețul buretelor de titan se apropie de 75.000 de yuani / tonă. Zgura înaltă, rutilul, lingourile de magneziu și alte materii prime au crescut în preț. În special, prețul tetraclorurii de titan a crescut din 2018, forțând bureții de titan să crească prețul.


Motivul creșterii prețurilor materiilor prime din titan este că producția a fost afectată aparent de inspectorii de mediu, iar scăderea producției de tetraclorură de titan pare a fi „lucruri rare pentru costisitoare”. De fapt, ar trebui să fie motivul pentru care activitatea de protecție a mediului din industria titanului nu este în vigoare, sau instalațiile de protecție a mediului în decor și nu pot rezista inspecției inspectorilor de protecție a mediului, iar producția nu poate realiza o funcționare completă a încărcăturii. furnizarea de tetraclorură de titan a devenit „gâtul de blocare” al producției de bureți de titan și cuplată cu creșterea prețurilor. Din acest punct de vedere, creșterea prețurilor materiilor prime din titan a determinat creșterea prețului buretelor din titan. În viitor, inspectorul de protecție a mediului al „Acțiunii Blue Sky” va deveni o normalizare, iar situația lipsei de tetraclorură de titan nu va fi schimbată într-o perioadă scurtă de timp. Ca o întreprindere de titan , ar trebui făcută această judecată rezonabilă.


Prin cercetare, domeniul de aplicare al titanului se extinde treptat. Deși cererea de rigiditate nu este mare, dar a existat faptul de creștere rigidă a cererii. Proporția de titan utilizat în industria chimică este în scădere, în timp ce proporțiile de aviație, navigație, uz militar și civil sunt în creștere. Pe 20 mai, creșterea cu 10% a titanului în Baoji este o formă de exprimare cerută de aval. Materiile prime din titan în amonte au crescut, prețurile din materialele din titan în aval au crescut, iar prețul buretei de titan în mijloc a crescut în mod natural. În plus, datorită mediului internațional turbulent, creșterea titanului militar va deveni, de asemenea, o stare normală.


Așadar, pentru a încheia aici, creșterea prețurilor din burete de titan și material din titan nu poate fi modificată într-un timp scurt!