Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd. este situat în National High-tech și noi industria de materiale de bază, care este stabilit în chineză "Titanium Valley" -Baoji oraș. Compania noastra este o întreprindere tehnologică și inovatoare specializată în cercetarea, producția și prelucrarea diferitelor produse de titan sau rare metal.

Domeniul nostru de afaceri se referă la: șuruburi Ti, șuruburi Ti, elemente de prindere tip Ti, tije Ti, sârmă Ti, țintă Ti, flanșă Ti, diferite componente Ti prelucrate, placă Ti, tub Ti, coate și dispozitive Ti. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în domeniile petrochimiei, electrolizei și galvanizării, mecanismul navelor, desalinizarea apei de mare, aparatele sportive și obiectele de artizanat Ti.

Compania noastra detine strunguri CNC, mașină de tăiat, masina de ras, pumn, mașină de găurit, mașină de frezat, mașini-unelte CNC și alte echipamente mecanice de prelucrare. Prin anii de acumulare și dezvoltare, compania noastră a funcționat întotdeauna cu cea mai bună metodă de calitate, punând accentul pe actualizarea sincronă a tehnologiei și a dispozitivelor. Suntem în strictă conformitate cu standardul național, standardul internațional și standardul industrial în ceea ce privește tehnologia, în același timp acordăm atenție instruirii și absorbției tehnicienilor excelenți. Pentru a satisface atât clienții noștri interni cât și cei străini, compania noastră adaugă din ce în ce mai multe echipamente noi. În prezent, procesele noastre de prelucrare sunt mai cuprinzătoare, capacitatea de producție poate satisface diverse cerințe de prelucrare.

În prezent, compania noastră intră activ în sistemul de management al calității ISO9001: 2000. Am stabilit întreaga reglementare privind achiziționarea de materii prime, procesul de producție, inspecție, livrare și post-vânzare pe baza standardului ISO. Astfel, pentru a asigura calitatea produselor, precum și pentru a fi acceptate de tot mai mulți clienți.

Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd. va organiza "Sincer și demn de încredere, de auto-îmbunătățire, de calitate în primul rând, se străduiesc pentru cele mai bune" ca filozofia noastră de management, se străduiesc să coopereze cu clienții din întreaga lume în win-win situație, viitorul nostru luminos reciproc!